dinsdag, mei 20, 2003

 
ff offline
Later!

zaterdag, mei 17, 2003

 
Gelukt!
Een half jaar broodkruimeltjes buiten strooien, alle oud brood naar buiten voor de vogels. We hebben een paar mussen in de tuin! tis eindelijk gelukt!

Één kikkervissie is dood nu, de rest doet het nog prima. Morgen verjaarsfeestje van ReinieR èn Tonny. lekker druk, ik hoop op mooi weer.

Nieuwe loopschoenen gekocht bij Runnersworld in Alkmaar, mocht ik op de band lopen. "Hé kom eens kijken als je eens een echt voorbeeld van Pronatie wilt zien!" Verder waren ze wel aardig, dus de schoenen mee gekregen die het allerbest pronatie tegengaan: Brooks beast....... Iets steviger dan die ik al had, maar toch licht. Gratis sokken erbij van 12 euro. Xal maar nie segge wadde schoene hebbe gekost.....
Morgen lopen, daarna verslag..

donderdag, mei 15, 2003

 
Kikkervisjes:
Gister werd Capt.KRik als een held binnengehaald, toen hij met een bak kikkervisjes (gekregen van collega Hubert) thuis kwam. Snel een aquarium geregeld en slootwater erin. Ook nog wat extra beestjes en plantjes uit de sloot gehaald voor de gezelligheid. En nu maar wachten tot ze pootjes krijgen! De kikkervisjes, links in hun vervoer container, rechts in het aquarium thuis
 

dinsdag, mei 13, 2003

 
Tonny is 4!
Vandaag gaat ze voor het eerst echt naar school, ik heb drinken in een tas gedaan en een broodje erbij, mag ze mee met grote broer ReinieR.
'Sochtends was ze nog een beetje sjacherijnig, maar toen ik een paar foto's had gemaakt moest ze toch lachen.

Tonny is 4, maar nog wel ff sjaggo en onder de perenstroop. Ik wil een knotje en geen staartjes!

Ze kreeg een zwangere barbie en een MyScene barbie (oa), die een heupbroek heeft en een nepleren jasje en plateau zolen. Die laatste was duidelijk favoriet, zoals je aan der kop kunt zien!, en ReinieR ontfermde zich over de zwangere barbie. Badje in elkaar zetten, babietje geboren helpen worden, en zo waren ze allebei lekker bezig.

Tonny met haar prinsessejurk en MyScene barbie

maandag, mei 12, 2003

 
Molendag:

molendag

Afgelopen zaterdag was het molendag, dus wij naar de (nog werkende) molen "de Krijgsman". heel gedoe daar, met mandenvlechters, klompenmaker, stoommachines, en een speeltuintje (wat favoriet was bij de kiddo's).

tonniesmolendag (zij heeft de molentjes gefotografeerd, en ik haar. Kijk eens! hoe ik kan schommelen!

Vier van de vijf zolders bekeken van de molen, indrukwekkend hoor, die dikke balken die als as worden gebruikt. En hoewel er niet gemalen werd, draaide de molen wel, wat een geweld is dat zeg! bovenin konden de kindjes meedraaien op de hoofdas van de molen. Tot de wind te hard werd, toen werden ze er af gecentrifugeerd HAHAHAHA.


Moederdag:
WIL IK HET NIET MEER OVER HEBBEN!

donderdag, mei 08, 2003

 
Stress:
Ken je dat? Dat je eindelijk iemand hebt gevonden die voor een redelijke prijs je huis wil schoonmaken, zodat je niet zoveel stress hebt van al die zooi? en dat je vrouw de avond ervoor dan helemaal in de stress schiet om het hele huis schoon te krijgen omdat de schoomaakster komt? joepie zeg, lekker schoon huis..
 
Appeltje:
De bovenste is van collega Cees, die is van normale grootte. De onderste is van Capt.KRik. Wel 2 stuks fruit per dag eten hoor mense!
appel gekocht bij de boer

woensdag, mei 07, 2003

 
Trampoline:
Is ook behoorlijk bij ons buurmeisje Fenna in trek..

Fenna op de trampoline

dinsdag, mei 06, 2003

 
Mop van ReinieR:
Wat krijg je als je een stinkdier met een schildpad kruist?

Wie het weet krijgt een prijs!

zondag, mei 04, 2003

 
Gevallen:
Het is gebeurt, Tonny is gevallen met haar fietsje. Hele mond lag open. Een moeder uit de buurt droeg haar naar me toe en het eerste wat ik deed was kijken of de tanden er nog in zaten. Gelukkig.... Tandvlees is helemaal paars, en nu is het nog de vraag of haar tnden nog recht staan, maar de noodtandarts kon niet constateren dat ze loszaten..... pffffff

Tonny's dikke lip, de trampoline, op een bokkie in Enkhuizen)

Zondag kwamen Opa en Oma alvast het kado brengen voor de verjaardag van de kindjes, een trampoline! joepie! ik zie de tanden al weer in het rond vliegen.... ze mogen er niet met hun 2-en op. ReinieR heeft die foto gemaakt, en zijn vinger staat er ook fijn op. "smiddags nog even in Enkhuizen wat foto's maken van ReinieR bij de letters van zijn naam (er staan daar alllemaal grote bronzen letters langs de havenmuur). Verder bezig geweest om een 'makelaartje' te maken voor de schhur, daar zet ik morgen wel een plaatje van op..

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]