woensdag, april 30, 2003

 
Kningedagh:

klikke voor een groter plaatje!

Half zes 'sochtends sta ik al op de Rode Steen in Hoorn. stationwagen vol met zooi om me heen. Ik sla het kleed even uit en begin wat dozen open te maken. Ondertussen verkoop ik al een weegschaal, kinderspeelgoed, een schommel en een rekstok. LP's liepen ook erg goed. Kinderkleertjes en dameskleding wat minder. Wandelende takken gingen erg goed toen het wat later werd (kinderen willen die graag hebben, maar de moeders vinden ze eng hahaha). kinderstrijkplank, tafelvoetbal, zwangeschaps buikband/draagdoek. Ik moest er heel wat voor praten, maar tot 13.00 een hoop verkocht. Toen opruimen omdat het wat ging spetteren en alles naar KRikbro gebracht. Daar nog ff lekker zitten oranjebitteren en bieren. Voor 130€ verkocht oid! KRikrecord! Maar eigenlijk gaat het natuurlijk om het lullen, en dat kan Capt.KRik natuurlijk errugh goed HAHAHA.
Mlien ging nog eventjes zoeken naar pannen voor de caravan en kwam als een verzopen katje terug. Was ik blij dat ik alles had ingepakt!

dinsdag, april 29, 2003

 
Heimwee:
Gelukkig heb ik nooit last van heimwee gehad, maar sommige mensen gaan wel heel ver om naar huis te mogen. (Nu.nl)

zondag, april 27, 2003

 
Okee: Saddam wordt vandaag 66! gefeliciteerd! (welke van de 8 Saddams eigenlijk?)metselbij nest is dicht (6mm)
Goed, het weekeind klote ingegaan, maar voel me wel weer okee, zaterdag de hele dag met de koters besteed, want Mlien moest werken. Het graafbijtje heeft zijn nestje dicht gemaakt zie je wel? dus het leven gaat gewoon door. Kindjes vonden ook nog een dode merel die begraven moest worden, maar we hebben hem 8eraf maar even bijgezet in een holte in een stapel stenen, in de hoop dat ie verteerd zal worden op de botjes na dus.

Zondagochtend hebben de koters Theo & Thea gezien die als toekomstige astronauten ruimtewezens gingen bestrijden. Dat spelen ze hieronder na. Errugh leuk.




Tonny en Rein bestrijden Aliens

donderdag, april 24, 2003

 
Soms:
Meestal kan Capt.KRik errugh veel hebben, maar toen ie gister las wat er met die twee vermoorde Duitse kindertjes gebeurd was, (lees het maar niet) ging er toch iets stuk in het hoofd. Inene is Capt.KRik voor de doodstraf. niet meer vrolijk te krijge......

woensdag, april 23, 2003

 
Wonderhond:
Een hond genaamd Dosha in Californië heeft wel een hele erge rotdag gehad. Eerst overleefde de hond een aanrijding met een auto. Een politieman schoot daarna Dosha neer, om de hond uit zijn lijden te verlossen. De doodgewaande hond werd toen in een vriezer gelegd. Twee uur later kwam er iemand kijken bij de vriezer en vond de hond levend en wel. Mensen in de buurt zijn een inzameling begonnen om Dosha weer helemaal beter te maken.

dinsdag, april 22, 2003

 
Pratende Sahhaf-pop:
'bush staat niet achter me om me op mijn kop te slaan met een schoen! NIETES!
Zou de Iraakse ex-minister van Informatie Mohammed Said al-Sahhaf weten hoe populair hij is, en dat Amerikaanse bedrijven geld aan hem verdienen? Als hij de beschikking heeft over internet waarschijnlijk wel. Met google zoeken naar 'Saeed al Sahaf' levert alleen al meer dan 5.000 hits op. De websites www.WeLoveTheIraqiInformationMinister.com en croqueweb.com/fan/ zijn het meest in trek. De server van eerstgenoemde internetpagina crashte omdat het de 4.000 bezoekers per minuut niet aankon. Inmiddels hebben de makers een krachtiger server gevonden. Wie een T-shirt, keukenschort of mousepad met tekst en afbeelding van Sahhaf koopt, sponsort de website en tevens het Rode Kruis. Het nieuwste product is een mok met de tekst: Geen enkele Amerikaan zal ooit koffie schenken in deze mok! Nooit!
Het Amerikaanse bedrijf Hero.builders.com probeert ook een slaatje te slaan uit de hype. Sprekende Sahhaf-poppen worden aangeboden voor 35,95 dollar per stuk. De poppen vinden zo gretig aftrek dat de levertijd inmiddels vier weken is. Pratende Bush-poppen en Osama bin-Ladens in tutu zijn lang niet zo gewild. Ook 'serieuze' websites besteden aandacht aan de Sahhaf-mania. Woordenboekuitgever Van Dale geeft op zijn website zelfs een definitie van het woord 'Sahafisme': 'het verkondigen van een aperte leugen met een zodanige overtuigingskracht dat de toehoorder of lezer wel gedwongen is zich af te vragen of de leugenaar zijn verstand verloren heeft of dat hijzelf gek geworden is'.
 
Pasen:
Tonny fietst en ReinieR holt mee
Op goede vrijdag begon het al! Joepie, gratis 4 dagen vrij zeg! en ook nog lekker weer. Vrijdag met Tonny de zijwieltjes van haar fiets afgehaald. ze kan nu zo goed steppen dat we het wel veilig vonden dat ze leert fietsen. Okee Tonny, ga maar zitten, bij dit fietsje kan ze met 2 voeten bij de grond (op haar tenen). Ik geef haar een duwtje, en ze rijdt zo weg! HAHAHAHA snel der8eraan! Op mijn klompen kan ik haar net an bijhouden. na één rondje snel de asics aangedaan. Gister heeft ze ook leren afstappen en opstappen. Helemaal klaar. En ze kan ook haar gat afvegen, handig voor als ze naar school moet na 13 mei. Allemaal geleerd tijdens dit weekeind.

taart versieren

ReinieR was lekker bezig in de keuken, slagroomtaart met aardbeien versieren. Met de spuitzak mooie toefjes erop, en dikke paaseieren, (die eerst nog gezocht moesten worden). Gelukkig vonden ze ze allemaal.

vlnr: eitjes zoeken, gijs ligt te meuren, Tonny slagroom

Tonny eet, als ze de kans krijgt, de hele taart op zoals Pippi dat doet in de film, gewoon met je handen graaien. Gijs geniet ook van het voorjaar, niet van zijn plekkie in de vensterbank af te branden....


Capt.KRik was nog even in de caravan om te kijken of ie iets aan de koelkast kon doen.... Nog nooit zoveel verroeste schroefjes uit zulk dun plaatmateriaal moeten draaien. Toen het aanrecht er eindelijk af was, bleek dat de koelkast en het gasstel eigenlijk één apparaat zijn. Dat klinkt gek, maar de koelkast werkt op gas, dus zo gek is het ook niet. Uiteindelijk te weinig tijd om de koelkast echt los te krijgen. Zou er geen andere manier zijn om bij die 8erkant te komen? Dat merk ik waarschijnlijk pas als ik alles weer heb ingebouwd. KRiksister had in Afrika een koelkast op petroleum (Kero) Lijkt Capt.KRik eigenlijk ook wel VET.

donderdag, april 17, 2003

 
ZOMER!
De zomer komt er lekker weer aan, Gister kwam Capt.KRik thuis en alle kindjes waren op straat aan het spelen met plantensproeiers en waterballonnetjes om naar elkaar te gooien.. In het bovenste rijtje zit ReinieR buurmeisje Fenna achterna. Tonny was ook lekker bezig, die ging de auto wassen met de plantensproeier. Er was ook een klein graafbijtje (in het rode ovaaltje) een nest aan het bouwen in een gaatje in de muur van de bijkeuken. Ik ga nog maar een paar gaatjes boren, want er kwamen meer bijtjes aan. ze zijn ongeveer half zo groot als honingbijen. Vanochtend mocht Tonny eieren zoeken op de peuterspeelzaal..

De zomer komt er aan

Met Ahaaron weer vette discussie over het islamitische geloof gehad. Hij ervaart dat toch anders dan ik, (logisch, als Israëli). toch heb ik eigenlijk een hekel aan elk geloof. Vergif voor je geest is het!

Ahaaron zegt: 'zag je hoe groot die haai was ?'

woensdag, april 16, 2003

 
See you in court!
In Amerika kun je alles en iedereen overal voor aanklagen pfffffffffff. Een vrouw had de cubaanse regering aangeklaagd omdat de man met wie ze getrouwd was een cubaanse spion was. Cuba wilde niet betalen natuurlijk, dus nu gaan ze in Amerika maar twee cubaanse vliegtuigen veilen! Geweldig! maar debiel zeg...(Nu.nl)
 
Vreemdgaan:
Zeker één op de drie Nederlanders maakt wel eens een slippertje, driekwart keurt overspel af. Dit blijkt uit de 'vreemdgaan-enquête' die het blad Playboy deze maand in het jubileumnummer publiceert.
Het bureau Netpanel ondervroeg voor het tijdschrift 810 mannen en vrouwen. Vreemdgaan is volgens 45 procent van hen niet direct schadelijk voor de vaste relatie. Veertig procent van de overspeligen biecht het overspel op aan de eigen partner. Een kwart van de vreemdgangers houdt het voor zich, de rest neemt een vriend of vriending in vertrouwen.
Voor 91 procent van de Nederlanders is alleen de daad zelf echt overspel. Tongzoenen is voor 67 procent als zodanig te kwalificeren. Ook telefoonseks is voor 44 procent een vorm van vreemdgaan, erotisch chatten vindt maar 27 procent een variant op overspel.
Onbedwingbare lustgevoelens is voor een kwart van de Nederlanders reden om buiten de pot te piesen. In 14 procent is dat verliefdheid, 12 procent behoefte aan spanning en bij 11 procent is een relatiedipje de achtergrond. Bijna een kwart van de overspeligen ontmoet de tijdelijke partner bij toeval. Maar ook collega's (17 procent), vakantieliefdes (15 procent) en oude liefdes (10 procent) komen in aanmerking.

wat vinden jullie vreemdgaan? REAGEER en win!

maandag, april 14, 2003

 
Vogelpest:
kippe
Dat hebben ze dus duidelijk niet in Noordholland. Als je die arme beesten zo ziet in zo'n vrachtwagen snap je niet dat er mensen zijn die vrijwel alleen kipfilet eten. Geef mij maar zo'n lekker lammetje die ik nu allemaal in de wei zie huppelen....

zondag, april 13, 2003

 
Tonny:
Marlien was de hele zaterdag aan het werk en ReinieR bij Oma. Lekker de hele dag tutten met Tonny. Het wordt al een hele dame. Ze wil prinses worden.... Nu maar hopen dat er een leuke prins is die wil!

tonny met gele step

We zijn nog even bij de caravan wezen kijken, maat opnemen van kastjes, ramen en bedden. Tonny had meer belangstelling voor dit andere huisje....

tonny in huisje

En Margot en Jacob waren jarig (bijna tegelijk). Heerlijk in het zonnetje aan de rosé gezeten. so hee, wahn lekkere rosé!

ReinieR met taarthoed, Kris met de gerepareerde Contax, Rein close-up, Peter met taarthoed

vrijdag, april 11, 2003

 
Paling:
Ze zijn er weer......... Levende paling op de markt in Laren. De visboer gooit ze voor het schoonmaken in zaagsel, zodat ze niet glibberig meer zijn. In de bak met koppen en darmen beweegt het af en toe nog. En toch heb ik geen medelijden met die beesten, ik baal alleen dat ik het zo duur vind. Ik neem maar een lekkere makreel mee naar huis. Of zal ik bloemen doen? Nah, makreel wordt het.

Levende aal in de zaagsel
 
Blierp!:
De telefoon gaat om 21:10 gister, het is Madeleine. Marlien zit altijd minstens een uur met haar te bellen, dus als ik om half 10 wegga naar de duikclub roep ik nog dat ze de groeten maar moet doen. Na een lekkere scherpe training van Jan, staan we om 22:45 aan het bier en we lullen wat af, 5 man en Maartje natuurlijk. Ko ik om 12 uur thuis, is Marlien nog steeds met madeleine aant belle! hahahahaha 3 uur! een nieuw record zeg.

donderdag, april 10, 2003

 
ReinieR:
"Pap, wat is een dubbelganger?" ReinieR heeft goed opgelet bij het jeugdjournaal. Daar gaan we weer, Saddam Hoessein, uitleggen dat ie wreed is, en bang, dat ie een voorproever heeft (Asterix en Cleopatra!) en ook een stuk of wat dubbelgangers, en dat dat natuurlijk een heel eng baantje is. Met die grote Bambi-ogen 8er zijn Harry Potterbrilletje kijkt ie me aan, ernstig knikkend. Zou ie begrijpen dat er in het eggie erger mensen bestaan dan Voldemort uit HP? Eergister kwam ie uit zijn bedje terwijl Netwerk aanstond met van die heerlijke ziekenhuisbeelden met gewonde kindjes......... KUT! Waarom moet ie dat nou zien????

woensdag, april 09, 2003

 
Wat gaan we doen?
Nederlandse kinders scoren goed op begrijpend lezen..., Maar kunnen ze ook begrijpen wat Israel nou weer doet met een F16 boven de Gazastrook? Wat Noord Korea nou wil met Japan? Waarom je wel Irak mag binnenvallen, ook al hadden ze geen gifwapens? Waarom in Kongo gewoon 1000 menseen in stukjes worden gehakt omdat dat ff beter uitkomt voor bepaalde "politieke" groepen? Kots kots kots. Ik begrijp er in elk geval nakko van...

zondag, april 06, 2003

 
Vet weekend!
Susan kwam Joep brengen om te logeren. Ging ze weer samen met Mlien buiten zitten roken.

susan wil niet rokend op de foto, hèhèhèhèhè, en Marlien had ook best wel stress haha)

Joep is ReinieRs beste vriend. Nooit ruzie,alleen maar zin in lego en playmobil, het hele weekeind geen onvertogenwoord gevallen. ReinieR moest nog wel ff wedstrijden zwemmen.

joeprein (24k image)

Als Reintje gaat doese, gaat dat niet zomaar, allerlei vijanden moeten worden gekoengfoed.

reindoes (15k image)

Tonny mocht bij Oma logeren, moet je kijken hoe ze deed toen ik dat aan haar vertelde. haha, helemaal gek.

Eigenlijk verliefd op die dochter van me, haha

En we hebben een caravan! haha, gratisz! Hij is van buiten wit en van binnen hout print, en dat is het hihi. Wij blij. Die kerrefen gaan we lekkert op de kemping in Midwoud neerzetten, voor al die burgerlijke weekeindjes. Rein en Joep zaten natuurlijk meteen weer in een boom.

vlnr: de kerrefen, binnen is het nog niet egt gezellie, maar dat gaan we wel aanpasse. Joep en Rein in de boom

Oh ja, ook nog even naar een gebarentoneelstuk voor kinderen in het theaterkerkje in Wadway (dat is een dorpje, wist je dat?). Erg leuk, bleken we de helft van de spelers te kennen, lekker staan te gebaren na afloop. Het meisje dat de hoofdrol deed gaf me een komplimentje voor mijn gebaren! Joepie, ik kan het nog een beetje! Eduard was de rups die een vlinder werd. pas bij het handje schudden zagen we dat hij het was hahaha. Ik wou dat er meer gebaarders op de duikklup zaten, konden we tenminste onder water een beetje ouwhoeren. Nu blijft het bij: die kant op?, koud!, daarheen!, OK!, en dat soort nixjes. Met John kon ik het tenminste nog eens over mijn werk of zijn werk hebben, of over hoe het met je thuis is...

Het kerkje in Wadway en Eduard als rups

vrijdag, april 04, 2003

 
Camera:
Kollega van Capt.KRik heeft zo'n telefoon met cameraatje derin. stoer hoor! nu kunnen jullie zien hoe Capt.KRik deruit ziet als hij zijn *&^%$#! spyc@m ter hand neemt.

CaptKRik maakt een slachtoffer

Hieronder een deel van het resultaat van de *&^%$#! spyc@m.....

Klega Cees

woensdag, april 02, 2003

 
Thuis:
Vandaag een dagje thuis om voor zieke Tonny te zorgen. ReinieR is weer een half dagje naar school. Griep had ze geveld, zelf voel ik me ook niet al te bi. Weer niezen, hoesten en pijn in me kop. Als je dan alleen bent kun je nog in je bedje kruipen, maar met koters gaat dat dus niet... Jajajajajaja, kheb ze zelluf gewild, kweetut.... maar kben nu moe....
 
Date:
Agnes Warner heeft eigenlijk alles wat haar hartje begeert. Op één ding na; een lieve vriend. De 105-jarige Amerikaanse weduwe uit de staat New Jersey vroeg dan ook op haar verjaardag om een speciaal cadeau. Ze wil een date met een leuke en liefdevolle vriend. Vier mannen kwamen af op haar verzoek in een lokale krant. "Ze is een erg prachtige vrouw en erg aardig", liet de uitverkoren Carl Mendola (85) weten. (NU.nl)

dinsdag, april 01, 2003

 
Maak eens schoon, het is voorjaar!
 
1 April:
Gister bij het thuis komen, ReinieR zegt dat er een deuk in de auto zit. Ik: "Ja, ik ben achteruit tegen een paaltje gereden." Begon hij het echt te geloven! hahaha. Heerlijk om dat lachende smoel zien te veranderen in totale verbazing.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]