maandag, maart 31, 2003

 
Weer een reden om de paus niet als vriendje te hebben

zondag, maart 30, 2003

 
Zomertijd!
Werd ik wakker, zondag ochtend, 8:45, heerlijk uitgeslapen...... is het nog maar 7:45, gaat mijn wekker automatisch over van winter naar zomertijd.... pffffffff. Kindjes weer lekker van slag, kat staat niet meer om eten te blèren. en vanochtend kon ik de voorruit van de auto weer eens lekker krabben. Wel veel vogeltjes zo in het schemerdonker.. hoe laat zou het vanavond donker zijn? Kan ik op woensdag gaan hardlopen? Joepie! kheb zin in lange zomeravonden, lammetjes op de barbecue, sardientjes, late wijntjes in de tuin, stomme tuinfakkels aan en beppe met de buren over de heg heen.

vrijdag, maart 28, 2003

 
Spreuk:
"You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the US of arrogance, and Germany doesn't want to go to war." (via Mo6)


donderdag, maart 27, 2003

 
Gister:
Lekkere training gehad. Meer baantjes onder water dan boven water. Daarna natuurlijk lekker biere aan de bar. vanochtend om 6 uur alweer vrolijk uit de veren.........pffffffffffffffffffffffff as een balletje......
 
UFO-kater
Een kater heeft in Lardal de nodige paniek veroorzaakt. Nogal wat inwoners van het Noorse plaatsje belden verontrust de politie op omdat ze een UFO hadden waargenomen. Een aantal ooggetuigen zag een vuurbal over Lardal vliegen. Bij nader onderzoek bleek echter dat een kat in een elektriciteits- mast was geklommen, tegen de draden was aangekomen, en al brandend van schrik tientallen meters door de lucht was gevlogen. (NU.nl)
 
Dik? Lees dit!

woensdag, maart 26, 2003

 
Ouwe koeien?
 
Test:
Shit! De manne/vrouwe test gedaan, (zie mijn linkjes). Kwas een vrouw zeiden ze........ stomme test.
Kben tog eighluk heeeel macho hahahahaha

maandag, maart 24, 2003

 
Alleen op je kamer:
Gister op de BBC een stuk van een documentaire gezien over hikikomori, dat zijn Japanse jongeren die de druk van school niet aankunnen en dan op een gegeven moment gewoon hun kamer niet meer uitkomen. Soms zitten ze er jaren! En die ouders voorzien ze van alles wat ze nodig hebben. Playstation, internet en eten. Kan ook alleen maar daar...
 
Verhuizen:
Vrijdag moesten er een paar mensen van kantoor verhuizen, of wij even wilden helpen. Eerst deden we een beetje rustig aan, maar op een gegeven moment waren we toch echt aan de buro's toe. Wel grappig om te zien hoe ze nog haastig hun spullen bij elkaar aan het graaien waren en gewoon door werkten, terwijl wij de buro's onder de laptops vandaan trokken. Hier zie je dat de laptop nog vast zat aan het buro, maar met een inbussleuteltje was dat zo verholpen. Hup Jack! oprapen die laptop! De telefoons bleven staan. Het weekeinde was begonnen!

vlnr: Nog aan het werk, Jack vindt nog een leptoppie, de rest blijft staan/liggen

Bril:
Reiniers bril was een beetje ontsteld. Wij naar de opticien: Staat die dame van heel dichtbij naar zijn bril te kijken, zegt ie: “Jou ene wenkbrauw zit hoger dan je andere”, terwijl hij over haar wenkbrauw aait. “Ja, dat komt omdat ik eens heel hard gevallen ben op deze”, zegt zij. “Ik heb ook een litteken, onder mijn kin”, zegt ReinieR. Zij weer: ”Oh, maar dat is mooi, die zie je niet, bij mij zien ze het altijd meteen”. Zegt ReinieR: “Nou, ik zie het nu pas hoor”. HAHAHA hij ziet dat mens 2 minuten en dan zit ie al aan der..

Lope:
Zondag weer lekker lopen renne in Schoorl. We liepen het nu in 1 uur 5 minuten, 10 minuten korter dan vorige keer. Maartje krijgt wel al weer hittestuwingen bij 7 graden… Hoe moet dat in de zomer? Thuis gekomen iedereen naar buiten gehoeteld en ff lekker de hele boel gedweild. Ook nieuwe wc-bril geïnstalleerd, met schelpjes erin en zeesterren. ! “Ooooh wat zit ie lekker!”, roepen ze allemaal.

Aap:

donderdag, maart 20, 2003

 
Weer eens wat anders dan een slippie....

dinsdag, maart 18, 2003

 
Vroeg:
Vroeg eten heeft zo zijn voordelen. Kun je nog even in het park wandelen voor het slapen gaan van de koters. We moesten ook op de foto, maar de Krikc@m is nieso lichtgevoelig bleek. ReinieR gaat altijd lekker poseren zie je wel? en als hij de foto maakt issie een tikkie bewogen hihihi.

Vlnr: ReinieR poseert, Rein en tonny, Mem er ook bij, Rein's eerste foto, Rein houdt camera stil, Mem met Australisch hoedje

Nadeel van het mooie weer:
Een nadeel is dat de koters weer lekker in de zandbak kunnen spelen en die troep naar binne lopen..... Gelukkig hebben we tegenwoordig zo'n schoonloopmat. Er ligt ook nog een kapot ballonnetje bij. Eigenlijk zijn dit soort kindersporen natuurlijk errugh lekker. MAAR DAT GAAN WE ZE NIET VERTELLEN! HUP! OPRUIMEN, KOTERS!

Zand in de gang en een ballonnetje.
 
Goed nieuws!

maandag, maart 17, 2003

 
Tact:
Zondag zat onze buurvrouw buiten. Ze heeft net een chemokuur gehad en haar vriend is ook net begraven. Gaat ReinieR naar haar toe en zegt:"Ik vind het heel erg voor je dat je vriend is doodgegaan". Zij zegt: "Ja het is niet anders". ReinieR weer: "Ja, zo is het leven en anders zou het op de wereld veel te vol worden". Ze was er toch mee getroost.
 
Creatief met poep!
 
Pasta!
Weer zelf pasta gedraaid. Deze keer een enorme voorraad. 2 grote potten.

pastarekje (42k image)

Weekeindontbijt
Gijs wil er ook graag bij zijn als we ontbijten, komt natuurlijk door de botehamworst.

gijsaantafel (31k image)

Kindjes:
Tonny kan soms heerlijk op Gijs hangen. Hier vond ie het zo lekker dat ie er van lag te kwijlen, letterlijk! ReinieR weer met zijn neus in de National Geographics die we van Mo6 gekregen hebben. En natuurlijk lezen over de sneeuwuilen hè. Hedwig, de uil van Harry Potter is er ook zo een.

Tonnygijs (22k image)

reinierenuilen (51k image)


Lente!
Het molleleven is weer voorbij! we kunnen weer buiten in het zonnetje zitten en als ik van huis wegga om half 7 is het licht en als ik thuis kom is het nog steeds licht. Weg met dat klotehumeur. Hé, kijk nou, wat komt daar nou aan?

ligfiets (39k image)

vrijdag, maart 14, 2003

 
Donderdag:
Gister weer lekker zwemmen. Of ik de zwembadvloer ff wilde stofzuigen. Lekker in mijn eentje in het tropisch zwembad met flesje en OW-stofzuiger. Wat ik dan fijn vind, is dat het water van het hele bad er zo stil bij ligt dat je het haast niet ziet en dan de enige zijn die het oppervlak mag verstoren. Ik vond op de bodem: 6 pleisters, veel blaadjes (er is ook een buitendeel), een dolfijne-oorbelletje, een kunstnagel, zand en een stukje poep. Langs de hele rand van het zwembad kon je zien dat de loodblokjes van de stofzuiger een zwarte streep op de tegels hadden achtergelaten. Na het zwemmen weer lekker aan de bier! En slap ouwehoeren natuurlijk..

donderdag, maart 13, 2003

 
Dik?

Doe er wat aan hahahaha! Hier klikke!
 
Brood:
De broodbak masjien is nu wel uit de gratie. We bakken het meel dat we nu nog hebben op (nog voor 3 broden oid) en dan is het afgelopen! sloesj!. je moet met zoon ding zowat 2 keer per dag brood bakken. Je kunt hem wel zo instellen dat je 'sochtends vers brood hebt, maar als het klaar is moet het er meteen uitgehaald worden, anders wordt het niet knapperig. En als het er net uit is, moet het nog afkoelen, dus moet je een uur eerder op om het brood uit het masjien te hale! Pffff. en je moet een nieuw heel groot broodmes hebben, want het zijn me toch een joekels van boterhammen.... Lekker hoor, klagen over luxe...

dinsdag, maart 11, 2003

 
Knisper knisper......
Zit ik gisteren foto's in te plakken, we zijn nu in oktober 2001 aangeland....:-(
Hoor ik, "knisper, knisper, knisper". Ik vraag me af wat die Kat nou weer aan het doen is 8er het gordijn. Dus gordijn open, geen kat. "Knisper, knisper", het lijken die wandelende takken wel! En ja hoor, net of iemand zijn nagels zit te knippen hahahaha. Gaan ze dus 'savonds pas eten! En liggen ze daarom de hele dag een beetje verstild te suffen.
 
Brood:
Eindelijk is het gelikt, na 3 of 4 pogingen en ontploft en geïmplodeerd brood uit het ding te hebben geschraapt, hebben we nu eindelijk een mooi bruin, goed gerezen brood.


Maartjes broodbak masjien geleend, hier issie aan het werk en op rechts zie je het resultaat van de bosbroodmix

Eigenlijk een beetje vals gespeeld. dit brood is het resultaat van de bosbroodmix dat we hebben gekocht bij de molen in Blokker. Waar we nu ook 8er zijn is dat je zulk vers brood niet in een plestic zak moet bewaren! het hele korstje is zacht maar taai geworden.

maandag, maart 10, 2003

 
Lope!
Gisteren voor de eerste (en laatste?) keer in Schoorl gelopen... de Duivelsbosroute (9km). Heel veel heuvels, maar geen mul zand, of bijna niet dan. Maartje liep met haar tong op dr schoenen, (en haar veter ging natuurlijk weer eens los!), maar ik vond het heerlijk gaan. Nu wel een beetje last van de binnenkant dijen.. Thuiskomende moesten de onderhandelingen over hoeveel tijd ik nu aan lopen besteed weer eens worden gevoerd... Voorlopig heb ik verloren, sjit!
Elwin heeft de 20 van Alphen gelopen in 1 uur 30 en 24 seconden! pff dat haal ik nooit.

Maartje is helemaal niet vet, zie je wel? ze loopt wel een beetje scheef, en heeft haar strikdiploma nooit gehaald. Zelf heb ik nooit normaal naar een camera leren kijken zeg! wat een kop!

Prietpraat:
Tonny heeft het de laatste tijd vaak over haar verjaardag (ze wordt 4 en dat is natuurlijk een belangrijke verjaardag, omdat ze dan naar school gaat). "Ik wordt morgen 4 hè?" Is een vaak gehoorde vraag. Marlien had gezegd dat ze in mei jarig is. Dus nu vraagt ze: "wanneer ben ik nu in jou jarig?". Gistermiddag waren we even op bezoek bij onze vroegere buren, die vroegen hoe oud ze nu was. Dus ik zeg:"Ze wordt in mei 4". Zegt ze: "niet! ik wordt in Marlien 4!" hahaha, en wij maar uitleggen dat mei een naam is.... Ze wil er niet aan....

woensdag, maart 05, 2003

 
Spechtupdate:
Gister eindelijk de foto's opgehaald van de specht. Kun je zien dat ie echt pinda's lust.

Pinda-etende specht

Afscheid:
Tonny nam afscheid van de crèche. De subsidie van de gemeente werd gestopt, dus vandaar. Omdat alle kinderen afscheid nemen als ze 4 worden wilde Tonny ook een kroon met een dikke 4 er op. Marlien had weer haar beroemde truc met de tulband met vuurfontein uit de kast gehaald, dus het was een groot suc6. ReinieR mocht hem aansteken en genoot zichtbaar. Toen Tonny thuiskwam zei ze dat ze het een leuke nepverjaardag had gevonden.

Tonny gaat naar de peuterspeelzaal en de oppas nu

Piet af:
Het nadeel van filmfotografie wordt duidelijk als we zien dat er nog foto's van het sintfeest in november op zitten. pfffffffff. Deze plaat is wel leuk. ReinieR is hier net een beetje afgeschminkt hahahaha. net dracula!


maandag, maart 03, 2003

 
Ken je die mop nog van die blinde die aan die dove vraagt of ie een bootje wil kopen? Ik zal hem wel eens vertellen als ik je tegenkom HAHAHAHA.
Bootje gespot op de A7.....
 
Voor god spelen?
Er is nog hoop voor domme mensen. Althans, als we de Amerikaanse bioloog James Watson moeten geloven. Volgens Watson lijden mensen met een lage intelligentie aan een erfelijke ziekte. Daarom wil hij met behulp van de genetica mensen met een lagere intelligentie helpen. "We beschikken over de techniek om erfelijk materiaal te veranderen, het zou dom zijn om die niet te gebruiken" zegt de nu 75-jarige bioloog (nu.nl).

En dit is dus echt de Watson van Watson&Crick(niet te verwarren met Capt.KRik) die het DNA hebben ontdekt.
 
Pinda's:
De pindasnoeren uit de tuin gehaald, in maart gaan mezen hun spiermaag (die zaden en noten kan verteren/vermalen) vervangen voor een maag die meer geschikt is om insecten mee te verteren. dus haal die pinda snoeren NU uit je tuin!

Tonny als prinses, broer en zus, zussen en schoonzus met TricTrac

Prinses:
Tonny is als vanzezelfsprekend een prinsesje op het carnaval, voor jongens is het eigenlijk veel leuker.... Die kunnen Harry Potter zijn, of een haai, een superheld, Action Man, een rog, een raket, een astronaut, Zorro, Batman, maar meisjes zijn altijd alleen prinses...

Verjaardag:
Tante Ria is 77 geworden. Hier zie je haar met haar broer Jan, mijn schoonvader (81). De verjaardag liep als vanouds uit in een gecontroleerde chaos, Gecontroleerd, omdat we het allemaal al hadden verwacht dat het zo zou gaan. Hoe zal ik me voelen als ik 60, 70, 80 ben? Op de snelweg kwamen we Marliens ouders tegen. keurig 100 rijden waar je 120 mag. Ga ik nog autorijden als ik 80 ben? Oude mensen, de dingen die voorbij gaan.. Ria gaf weeer van alles weg, een 'mens erger je niet' spel van 60 jaar oud. Een Trictrac spel, Marlien gaat het me leren, kan ik eindelijk in Egypte meedoen met de mannen in het theehuis.

Ouders:
Maartje vroeg onder het hardlopen vandaag hoe het nu is om geen ouders meer te hebben. Ik ga daar maar eens goed over nadenken.... Als ik het nu zo ff bedenk, is het niet anders dan toen ik wel ouders had, alleen nu hebben ze wat minder ruzie.
Wat ik wel mis is raad vragen. "Hoe doe je dat nou met die koters?" En de knuffels ook wel eigenlijk, en de pindasaus, dat IEDEREEN altijd welkom was bij mijn moeder. Hahaha, toen ik terugkwam van hardlopen, stond Rens (mannie van Maartje) onder de douche, waren er twee buurkoters met die van ons aan het spelen en moest Maartje ook nog douchen voor ik er onder kon. Meebie neem ik dat gastvrije van mijn Ma wel een klein beetje over hahahaha. En Pim, mijn Bro, maakt net zulke lekkere pindasaus. Met die ouders van mij zit het wel goed.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]