maandag, december 30, 2002

 
Hihi, vanavond lekker al begonnen met koken voor morge. Tapenade maken: kappertjes, tonijn, ansjovis en zwarte olijven door mekaar in de Braun. lekker hoor, beteje sherry en olijfolie derbij......... ikke proeve............ JEZUS!!!!!!!!!!! Tbrand me bek uit! HIHIHI haddik geen kappertjes gekog maar groene peperbesse~! 95 gram der door gedaan! lekker pittig hoor! Nu maar wat anders verzonne met sundried tomate en tonijn , ansjovis en olijve... Hmmm wel lekkkert seg zoon eigen bed8 recept!

zondag, december 29, 2002

 
Vandaag bij mijn oom Jacques en tante Ien geweest, zij is de zus van mijn moeder (overleden in '89) ff op de koffie hahaha om 11 uur waren we der, om 18u waren we weer thuis. Even een broodje tussen de middag had ze op gerekend. HAD ZE GISTER ZELF GARNALEN ZITTEN PELLEN! Lekker hoor..... kga ze morge gelijk ook kopen.... en ze had makreel en haring en Amsterdamse uien en en en en en... heerlijk allemaal. (wat een straf issut toch die familie bezoekjes hahaha)

denilp (18k image)

Terug reden we door Den Ilp....... kgloof dat onze buren eigenlijk inene heel normaal zijn zeg! Tis ook een toeristische trekpleister, ondanks de bordjes dat je wel 30 mag, kom je na 16 uur alleen nog stapvoets door het dorp. het mooist was het huis van Anton Heijboer, met dat grote kruis derop 2e plaatje van links, sjeemig waddun zooi zeg.

Nog ff bij mijn bro gweest, woensdag gaan we 20 km lope. hij had een leuk avonturrtje. staat ie te koken en Mariska staat ernaast met een groot heel scherp mes iets fijn te hakken. toen d8 ie: "laat ik een es even de aansteker bijvullen........... Dus lekker met zo'n gasbus in de weer...... huppekee! het hele fornuis in lichterlaaie! Maris schrik zich helemaal wezenloos en begint met dat mes te zwaaien... hiero het resultaat.......

vingertje (30k image)

Half leeggebloed, probeerde hij zijn bloedvolume met congac weer aan te vullen.....hihi Capt.KRik viel weer med se neus in de botert

vrijdag, december 27, 2002

 
Oepsie......... startnummer en chip binnen gekregen voor egmond......

nummer (22k image)

Tonny tekent nu echte koppoters, De linker figuur ben ik (inclusief piemel), de rechter twee zijn Marlien en ik, Marlien kijkt niet zo blij, maar dat komt omdat ze een beetje op E.T. lijkt! Die heeft al wel een nekkie, die tekening)...... hahaha.

tekening_tonny (9k image)

dinsdag, december 24, 2002

 
Plotselinge logés....
Suzanne belde op, ze moest ergens fotograferen, een sterfgeval..... of wij haar jongens (Joep en Midas) een nacht en een dag konden hebben. Heerlijke speeltijd met ReinieR en Tonny.

meideroke (10k image)

Hier zie je de 2 ontaarde moeders roken in de bijkeuken. HAHAHAHA stelletje verslaafden. Ontbijt en verder de hele dag lego, dat was het wel.

logeren1 (41k image)

Opmerkelijke uitspraken van de kids: ReinieR zegt dat Jezus niet met kerst geboren kan zijn, maar met ouwe jaar..."want toen zijn ze begonnen met tellen van de jaren".
Tonny zit haar yoghurt en vla te roeren: "Je kunt het niet meer terugroeren hè?" het duurt even voor we begrijpen wat ze bedoelt.. als je het één kant op roert, gaat het door elkaar. Maar als je het terugroert, gaan de yoghurt en de vla niet meer uitelkaar. Héél slim voor een kind van 3 en een half (vind ik).

Mijn schuur (met boom door het dak) stond in een wijkkrantje hahaha kwor nog beroemd....

schuurboomsmall (105k image)



maandag, december 23, 2002

 
Het is weer kerst, je moet al die dingen weer doen:

Kerstboom halen..... ligt op de auto. Grote pot in de tuin is stukgevroren. dus geen kerstboom met kluit dit jaar, we gaan er een omzagen.... Gijs, (onze kat) wordt seniel.... Hij heeft mijn mooie makonde beeld van de kast gelopen (ebbenhouten beeld uit Tanzania) ik weet nu tenminste dat het ebbenhout is, ook op de breuken is het zwart, de meeste beelden die je in Afrika koopt zijn zwart geverfd. Marlien heeft met eindeloos geduld alles weer aan elkaar gelijmd.

kerstdingen (30k image)

We hebben inene ook een heel kultureel weekeind.... Marlien heeft een concert met haar koor en Maartje ook. Dus zit Capt.KRik ineens 2 avonden 8er elkaar naar gezang te luisteren. 16e eeuws en gospel en als toegift nog het koor 'windkracht 10' dat zeemansliederen brult (Maartje is te zien in het heel vage rondje denk ik, Marlien is in het bovenste plaatje de 5e van links).

koren (60k image)

Als we thuis komen liggen de koters wel heel bijzonder in bed, Tonny ligt met haar hoofd onder de dekens en haar benen eruit, terwijl Reintje alleen met zijn armen boven de dekens ligt.

kidsinbed (16k image)

Verder heeeeeeeeel veel boodschappen, pfffffff we eten wel lekker deze week. Rundertong, groene asperge salade, gebraden kippies met olijven, zeevruggies, tis weer gweldig!

ReinieR heeft zijn nieuwe brillie.tis nu echt Hary Potter. Met zonne bril issie pas echt stoer.......

reinbril (11k image)

vrijdag, december 20, 2002

 
Televisiecommercials wellicht zachter
HILVERSUM - Reclamemakers hebben de handen ineen geslagen om een oplossing te vinden voor de grootste ergernis van tv-kijkers: het hoge geluidsvolume van de reclame. Ze hebben een werkgroep opgericht die diverse opties bespreekt. Het terugdraaien van de volumeknop behoort daar ook toe, zo gaf Ster-directeur J. Minnaar vrijdag aan. (Nu.nl)

donderdag, december 19, 2002

 
Gister geweldige training. Pakjesrace! zwemmen met een blaadje met volle bekers, met een vlotje met iemand erop (hahaha ik moest jolanda duwen en die weegt maar 53 kilo). 50 meter onder water (koekie voor Capt.KRik natuurlijk). Onder water puzzelen en nog een hele hoop.

mjn (14k image)

Marjan was trainster (kijkt ze streng hè? maar tblijft wel een lekker ding).

zwembad (22k image)

Aan de zwembad foto's kun je zien dat we een heel serieuze club zijn. Capt KRik maakte zich mateloos populair door de hele tijd in zijn gewonnen rendier te knijpen waardoor die jingle bells jingle bells ging zingen.

rendierprijs (19k image)

"Ik wordt helemaal gek! van dat ding!" riep iedereen waar Capt.KRik in de buurt kwam hahahahaha. Alleen Ron (van de Ronmeel) wou ook ff met het rendier op de foto. Gottegot wat een K.T camera zeg!


ReinieR had kerstdiner op school en was netjes in zijn trouwjasje en dasje. Glitterspray in zijn haar is ook VET gaaf! Toen ik zei dat ik hem op de site ging zetten, zei die:"Dan krijg je extra veel hits hè?". Waar haalt ie het vandaan! 7jaar, en praat over hits alsof het nix is.....

reinkerst (28k image)


 
HAHAHA, allemaal bedankt voor je stem, Capt KRik was heel even nummer 1 en staat nu sogges vroeg op nummer 10. oja, ff huishoudelijk....we gaan mekaar toch niet uitschelden in de reacties hè? anders delete ik ze!

woensdag, december 18, 2002

 
Stem Op Capt.KRik!
 
Een impressie van de java war room (warum).

javawarumsmall (22k image)

dinsdag, december 17, 2002

 
Vergeetachtig
Een 54-jarige man was zondag met zijn gedachten elders toen hij de boot naar Texel nam. De inwoner van Den Burg liet zijn auto op de veerboot staan. Toen hij op het eiland aankwam nam hij de bus naar huis. Hij was vergeten dat hij met de auto was gekomen. De auto bleef onbemand op het dek staan. De kapitein waarschuwde de politie, die aanvankelijk vreesde voor zelfmoord of een ongeluk.(NU.nl)

maandag, december 16, 2002

 
Gisteravond Kerstbijeenkomst VX!

Capt.KRik was undercover met zijn trouwpak aan, en Mlien had der rode wolletje aangedaan voor de bijpassende kleur. Niemand herkende me snif snif.....

captkrikenmem (31k image)

Na het eten (met BOTERVIS! hmmmmmm) en de bedrijfstoespraakjes was er een optreden van DE band (De Vuturistix) met als zanger/entertainer Martin Heynen (directeur, zoals hij zelf steeds maar blijft zeggen, van één van de bv's) Goeie act vond ik wel, hoewel ik hem af en toe een beetje grimmig vond. En het ging ook niet vaak genoeg over sex vond Capt.KRik, maar goed, we kunnen niet allemaal bioloog zijn......

futuristix (34k image)

ReinieR had aan Eva (oppas) gevraagd of ze de volgende dag nog even langs kon komen, dan kon ie haar bedanken voor het oppassen... Zij zei dat dat ook nu wel kon... ReinieR: "Bedankt". HAHAHA weergaloos.....

reinbed (21k image)

 
Nog 1 keer het huis van de overburen gekiekt.... 3 plaatjes aan mekaar geplakt dit keer.

buren3 (20k image)

Rein,(euh, sorry, hij heet Reyn.......) de buurjongen kwam zijn Harry Potterspel2 demonstreren. ReinieR en Tonny waren niet bij het scherm weg te slaan.
Marlien zit elke vrije seconde met het HP boek deel 4 voor der neus. Vind je ook niet dat ze een mooie joggingbroek heeft?

harrys (13k image)
 
Vrijdag hele dag in bed gelegen, ugge ugge, pijn in me kop........

woensdag, december 11, 2002

 
Zachte ronde vormen..........
Japanse dierenwinkels hebben sindskort een bestseller: het mini-varken. Steeds meer Japanners nemen een mini-varken als huisdier. Het varkentje, oorspronkelijk gekweekt voor gebruik in laboratoria, is vijf tot tien keer zo klein als een gewoon varken. De beestjes zijn populair vanwege hun zachte, ronde vormen. (NU.nl)

Ik ben niet te zwaar, net niet.
 
is dit nu die representativiteit waar VXComany naar op zoek is? (gefotografeerd op de oprijlaan)

veren (30k image)
 
Nou Capt.KRik kan het dus wel schudden met al dat borsthaar en die 4kante kaak HAHAHAHAHA

Ideale man heeft vrouwelijke gelaatstrekken
Uitgegeven: 11 december 2002 09:55
AMSTERDAM - De ideale man heeft een vrouwelijk gezicht. Dat blijkt uit een onderzoek van de Schotse St. Andrews University, waarvan De Telegraaf woensdag de conclusies publiceert. Vrouwen zoeken mannen met een gladde, zachte huid en vrouwelijke gelaatstrekjes. (NU.nl)

Voor alle meiden die zo trouw op me saait kome kijke..........Creëer hier je ideale vent!

dinsdag, december 10, 2002

 
van je collega's moet je het maar hebben........

Man slaat collega dood met stuk hout
Uitgegeven: 10 december 2002 22:22
WENEN - Een 26-jarige Nederlander is tijdens een reisje met collega's naar Wenen dinsdag met een stuk hout doodgeslagen door zeker één collega. (NU.nl)


 
Kheb maar een deken in de auto gelegd, twas vanochtend 5 graden morgen schaatsen ipv zwemmen?
 
Een zwarte dag,
Mo6 is gestopt messe log
 
harryp (24k image) Bij ReinieR's Harry potter lego een open haardje gemaakt, met knipperlichtjes erin. Lijkt net echt! Vanavond even een closeup foto geprobeerd te maken, maar de scherptediepte is nie alles. Tonny wilde vanochtend niet naar de crèche. Ik heb maar even de tijd genomen voor het afscheid. Samen een Aladin puzzel gemaakt van 35 stukjes. Dat kan ze toch al goed voor haar 3 en half jaar!






zondag, december 08, 2002

 
Okee, pakjesavond is voorbij.

Toen alles was uitgepakt dachten we ff lekker te relaxen, maar nee, Tonny kreeg oorpijn en het was huilen huilen huilen. Uiteindelijk maar met haar in bed gaan liggen met mijn nieuwe renbroek nog aan........ werd ik om half 5 pas wakker, badend in het renbroekzweet. pffffffff..

ponyboerderij (10k image)

De overburen worden steeds gekker....

buren (64k image)


burendonker (22k image)

ReinieR is af en toe een beetje een stuiterballetje. hier gekiekt in het zwembad. 'Zit nou eens ff stil!'

stuiterbal (15k image)

Lekker gerend in mijn nieuwe broek, was wel een klein beetje koud. Interessante discussie onder het rennen over wat schoner is: afvegen met wc-papier, of wassen met een fles water. Ik vraag me af, als je poep aan je vinger hebt, ga je die toch ook niet alleen afvegen? De discussie is geopend, zie de reageer hier link! HAHAHAHA

vrijdag, december 06, 2002

 
HILVERSUM - Pakjesavond kreeg in Hilversum donderdagavond een hele vreemde wending toen Sinterklaas en twee zwarte pieten in een snackbar in gevecht raakten met andere bezoekers. Tijdens het handgemeen liep de Sint een blauw oog op en verloor hij zijn mijter en baard, ook tot schrik van twee toekijkende kinderen. Toen de vechtenden zich naar buiten verplaatsten, kwam de politie tussenbeide. Op het blauwe oog van de goedheiligman na waren er geen verwondingen, aldus de politie. (NU.nl).


donderdag, december 05, 2002

 
sint1 (28k image)

Met de kindjes Sinterklaas gevierd bij opa en oma. Als je met de flitser gaat experimenteren krijg je heeeeeeeeeeeeel grafische effecten. Paul (neef, HAVO examenjaar) zat sinds tijden lekker te legoën.

Tonny kan (als Sint) heeeeel netjes kleuren. en in de badkamer geëxperimenteerd met de slave flitser...... Ietsiepietsie te veel licht? Ik vind het wel wat hebben trouwens... zou je dit kunne laten afdrukken (origineel is 1200X900 pixels oid.....)

sint2 (17k image)



 
Gisteravond vergeten het bad uit te draaien......... HAHAHAHA de koters hadden lekker veel water!

kotersinbad (9k image)

Vandaag eerst Sinterklaas naar de crèche gebracht en toen Piet naar school.... wat een stress. Piet was nog niet zwart en bracht op school een discussie op gang over het wel of niet bestaan........

5dec (13k image)

dinsdag, december 03, 2002

 
Italiaan 44 jaar na bizarre zelfmoord gevonden

MILAAN - Een Italiaanse man die 44 jaar geleden zijn koffers pakte en zei dat hij ging emigreren naar de Verenigde Staten, is dinsdag dood gevonden in zijn vroegere woning nabij de Italiaanse stad Lucca. Een Amerikaanse vrouw die onlangs het huis in Toscane had gekocht, ontdekte de stoffelijke resten van de man achter een muur, inclusief twee koffers, een troffel, cement, een geweer, een fles wijn en een zelfmoordbriefje. Hieruit bleek dat de man leed aan een ongeneeslijke ziekte en had besloten een einde te maken aan zijn leven. Hij had het verhaal van de emigratie opgedist om zijn familie niet bedroefd te maken. Volgens de politie heeft de man nadat hij zijn koffers had gepakt een muur om zich heen gebouwd en zich vervolgens doodgeschoten. (NU.nl)


 
Het gekkenhuis wordt steeds mooier, nu is er weer een rooie kerstbal(?) bijgekomen. ook even aan de voorkant geweest. Echt lachen, alle ramen (van 2 huizen!) zijn beplakt met rood lint (dat kun je rechts onderin zien), volgehangen met lampjes en bewegende kerstmannen. De bomen staan er ook al! en Snikkelkaas is nog niet eens geweest zeg pfffffffffff......

gekkenkerst1 (8k image)


oja, nog ff de stemwijzer gedaan......

maandag, december 02, 2002

 
runner_2.gif (26k animated gif)

Oeps! de inschrijving voor Egmond binnen gekregen.....
< knip:

Geachte heer/mevr.Rik Kwint,

Hierbij bevestigen wij uw inschrijving voor de_-PL te hebben ontvangen. Uw inschrijving is onder nummer_HME3P-2715VBN geregistreerd en zal zo spoedig mogelijk door de organisatie worden verwerkt. Na uiterlijk 7 dagen kunt u op onze website www.SBOuitslagen.nl controleren of u staat ingeschreven en of uw inschrijving correct behandeld is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met sbo@euronet.nl.

>plak.
wat een grappig taalgebruik en wat een makkelijk te onthouden nummer........
 
HAHAHA, Sinterklaas is nog niet eens begonnen, of de eerste vrachtwagens met kerstbomen rijden al op de ring. Nog ff met de Spyc@m genomen vanuit de auto.

kerstbomen (4k image)

De gekken zijn ook weer bezig. Buurtbewoners die echt niet goed bij hun hoofd zijn. Maar met kerst halen ze dit uit de kast. Voor het idee van de schaal: De hele boel is 2 eengezinswoningen breed. Als er meer bij komt, post ik dat ook wel. Aan de voorkant van het huis ziet het er net zo uit.

gekkenkerst (11k image)

 
LONDEN - De Britse regering heeft geld uitgetrokken voor de ontwikkeling van de eerste regenmachine ter wereld. Londen verleent 160.000 euro subsidie aan een onderzoek van de universiteit van Edinburgh. (NU.nl)


HAHAHAHAHA
 
zwemclub (20k image)

Zaterdag weer even op de zwemclub geweest met ReinieR. Zijn schoolslag wordt al een stuk sneller en een metertje of 9 onder water gaat ook al als vanzelf.
Zondag weer zowat 2 uur hardgelopen. Bij Schellinkhout waren allemaal kitesurfers, Shit, batterijen van de KRikc@m op......

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]