vrijdag, november 29, 2002

 
Betrapt!
Een Amerikaanse zakenman James Andrew Smith is betrapt op kinderporno toen hij per ongeluk tijdens een presentatie in plaats van een Powerpoint-bestand een foto van een naakt jongetje liet zien. De zakenman beweert dat het om een virus ging die in zijn pc was geslopen. Toen de politie dit nader ging onderzoeken troffen ze echter meer verdachte plaatjes aan. (Nu.nl)

Het oog wil ook wat.........

oogies (11k image)

donderdag, november 28, 2002

 
Als er geen file is, zit ik hier al om half 8 als een stuiterballetje....... Ook al een kop koffie op. pffffffff
 
Opvoeding......
Een moeder van een dertien jarig meisje in Cambodja heeft wel een hele aparte manier gevonden om er zeker van te zijn dat haar dochter thuis blijft. Zij vond dat haar kind te veel feestjes afliep. Toen de dochter lag te slapen na een fuif, sloeg de vrouw een draadnagel door de rechtervoet van het meisje. De vrouw is inmiddels gearresteerd. (NU.nl)
 
Gister kwam een vriendinnetje van Tonny spelen, mag jij raden wat het thema van het spel was!

sintenpiet (8k image)

Vanochtend weer in de file gestaan....

veiligrijden (91k image)

dinsdag, november 26, 2002

 
Hier dan de lunsbreek KRikc@m test....

vx (31k image)


kerklaren (76k image)

Links de foto met de Emage (1.3Mpixel) en rechts met de Trust Spyc@m(0.1 mpixel). Plaatjes zijn allebei even groot gemaakt met Irfanview.

 
Vanochtend maar een half uurtje eerder weg, gister dee ik 2 uur over Hoorn-Laren (wat toch zonder file in 3 kwartier kan). HAHAHAHA sta ik weer 2 uur vast! stom gedoe..

testcam (13k image)

Gister de gratis postbank cam binne gekrege. Qua resolutie wel een verbetering, maar qua kleur is het nog niet alles. HAHAHAHAHAHAHA straks tijdens de luns maar even buiten in daglicht proberen.......
vlnr: Capt.Krik ('s avonds bij lamplicht), idem met flips, idem maar met irfan wat rood eruit gehaald, Marlien aant werk, idem met correctie.....

maandag, november 25, 2002

 
DEN HAAG - De Consumentenbond gaat onderzoek doen naar de winkelprijzen van speelgoed. De consumentenorganisatie zegt genoeg signalen te hebben ontvangen dat winkeliers onderling gelijke prijzen afspreken en dat fabrikanten de prijzen kunstmatig hoog houden. (NU.nl)

Boudewijn Büch dood, 53 geworden. Nog maar 11 jaar KRik!

Olieramp in Spanje bleuuuuh........



 
Zaterdag met de kindjes naar Sinterklaas (op het werk) geweest.

ReinieR was weer zwarte Piet en Tonny dit keer Sinterklaas (PVC staf, of 'haak', zoals ze zelf zei). Door niets gehinderd hebben ze zich prima vermaakt, maar de Sint had wel een beetje weinig aandacht voor de kinderen. Blijkbaar moest ie er nog een beetje aan wennen, want het was de eerste keer voor hem. Toen ReinieR zin kado uitpakte (Lego zwerkbaltraining van Harry Potter) kuste hij de doos en het was YESYESYES! Goed gekozen dus. Ook een plaatje van tijdens het afschminken HAHAHA Alice Cooper, eat your heart out!



Zondag naar Artis met de duikclub. Rondleiding 8er de schermen van het aquarium. leuk voor mij, maar de koters verveelden zich al snel en hebben we de groep verlaten.
Auto in Noord gezet op de meeuwenlaan (nog even bij mijn oude school in de mussenstraat wezen kijken) en met het pontje over. errugh leuk.






Op het 3e plaatje zie je een kast met troep die ze uit het zeeleeuwen bassin hebben gevist. Veel speentjes en zelfs camera's!. 4e plaatje is Pim, die zouden ze eigenlijk ook in een kooi kunnen stoppen, maar dat gaan we niet doen, want ik krijg een andere camera van hem met wel 3 keer zoveel pixels als deze! Joepie! Laatste plaatje zijn alweer nieuwe eitjes van de wandelende takken (2mm). Leuk dopje zit daar op he?

donderdag, november 21, 2002

 
Gisteravond lekkere zwemtraining van Mo6 in de breedte van het bad korte snele stukkies zwemmen. weer eens wat anders dan dat slappe gedoe. Met Maartje afgesproken zondag oggent om 8.00 u te gaan hardlopen...... pfffffffffff tis dat het niet anders kan, maar kben nu al moe.



Het was niet erg druk hè, in het bad? Nou ja hier was de training al afgelopen en stond er een hoop onder de does.
 
Vandaag ff een dagje Laren.
In de auto, toen ik de kotertjes wegbr8 hoorde ik op de A7 12 km file, op de A8 9 km en op de ring A10 ook nog eens 9 oid. dus ben ik thuis koffie gaan drinken tot 10 uur. Daarna lekker naar Laren gescheurd. In de Java kamer stonden de kedootjes voor zaterdag al klaar!!! Het kado van Tonny is het grootst hahaha, met dat rooie rondje erom.



Straks nog ff naar de Makro, ff een Harry Potterdoos hale!

woensdag, november 20, 2002

 
Weer naar Amsterdam,

Om 8.00u was ik al in Noord, meidoornplein. daarna naar Oost, Atjehstraat. Dan helemaal over de ring naar west, Mondriaanstraat. Toen was het 10 uur, huppekee naar de parnassusweg in zuid. Auto op gereserveerde parkeerplek gezet en met de tram naar Prinsengracht, centrum, paleis van justitie.



In het paleis ontdek ik dat we gister een fout hebben gemaakt in de van Woustraat! Joepie! maggik lekker in de lunspauze over de Albert Cuyp lopen! Daar zie je zomaar allemaal gouwe engelen. Nix religies, sgewoon een pr8 café in een kerk. Je kon ook met de tram naar het Javaplein, das wel leuk voor Maarten en Piet om te weten.



Na de van Wou weer naar de Parnas en auto ophale om naar de Bijlmer (zuidOost) te gaan. daar was ik om 1400u klaar! Das pas plenne zeg! (kijk maar op de kaart hoe ver die dingen uit elkaar over de stad verspreid zijn). Een grote dino was bezig een oud muurtje op te vreten daarzo. Nog ff langs de Makro (Harry Potter LEGO kopen, scheelt 10tallen Euro's) lagen almal winkelwagentjes op hun zij, dood te gaan. 1600u thuis!



Morge maar ff naar Laren om Den Haag en Amsterdam uit te werke. We meele!!

dinsdag, november 19, 2002

 
Vandaag weer Amsterdam,
Gister hadden we afgesproken dat er een aantal mensen met een aantal van ons Amsterdam in zouden meegaan voor de inventarisatie. Was natuurlijk nix geregeld. Wij met 3 man nog wat vergeten kasten gedaan op de parnassusweg, toen was het wel half 12.. toen maar ff lunse..... wel een hele stapel monitors gezien.. Toen met de tram naar de prinsegr8. Ze zouden ons daar wel wegwijs maken.. Maken ze daar toch een hoop stennis dat ze het zo druk hebben!! ja als ik 20 minuten aan de telefoon zou hangen voor alles wat me wordt gevraagd heb ik het ook druk GVD!



Paleis van justitie was wel mooi, trouwens. Mooie tegeltjes aan de wand. en hippe vrouwe Justietsia.



Omdat we in het paleis nix mochten, gingen we maar naar de van Woustraat. Daar liggen de hondjes op straat te slapen en kun je verse struisvogeleitjes kopen voor elf euro 50 het stuk (hoeveel omelette bak je daar van?). Morgen ga ik in mijn eentje in Amsterdam op pad, de inboorling onder de inboorlingen, zullen ze wel gedacht hebben. HAHAHAHA (Cees en Emiel gaan in Zeist bij de beheerder from Hell nog wat patch kasten doen HAHAHAHAHA) Ik moet naar Noord, naar west, naar oost naar zuidoost en naar de prinsengr8! bniewd hoe ik dah gaa doen? stee tjoened!!

maandag, november 18, 2002

 
Vandaag Amsterdam.
Er was niet echt veel geregeld. pfffffff geen parkeerplek, 3 mensen die ons wegwijs moesten maken waren ziek. Toch wel weer een andere plek om te werken. veel beton.... Op het bordje bij de koffieruimte staat "knuffelhoek", ik heb de dikste kont in legging gezien ooit.... en meer trappen dan in het empire state building. Patrick ging in aanbidding voor een controller op de grond knielen. Één van de serverruimtes was in de bunker. Atoomvrij leek het wel daar, maar zo rook het niet. Plaatje van Capt.KRik zelluf, en Emiel die in 2099 wel naar de Leoniden gaat kijken. Morgen gaan we de andere locaties doen van Amsterdam. Ik wil wel naar de prinsengracht en de pijp hahaha.




zondag, november 17, 2002

 
en denk erom! maandag nacht/dinsdag oggent om 5 uur naar buiten! Leonidenzwerm!!!!
 
Vanochtend weer hardgelopen naar Maartje en Rens, en van hun huis weer een rondje van een uur en toen weer naar huis. 1 uur 40 dee ik er over. Twas mooi weer, even een panorama foto gemaakt op de dijk. 5 foto's aan mekaar geplakt met 'Ulead cool 360' dan wordt het ineens een beetje leuke camera. Maartje der kont staat er niet op (daar was ze een beetje bang voor HAHAHA)




Bij de brug vlak bij huis ff gerekt en toen dit plaatje gemaakt van 4 foto's




Koffie drinken met Marlien en de koters. Tonny krijgt hier blauwe strengetjes in der haar.





Na de koffie lekker wandele met het kroost.





En even ons huis gekiekt (meest rechtse huis 8er de bamboe).




Een paar weken geleden vond Fenna (buurmeisje) een dooie spitsmuis. Ik had hem in een holletje in een stapel stenen gelegd. Issie door 2 maden helemaal opgevroten, op zijn velletje en zijn schedeltje na. Schedeltje weer door loepje (10X) gekiekt.




zaterdag, november 16, 2002

 
Vandaag de intocht van Snikkelkaas!

de pieten zaten in en op oude amerikaanse auto's, ReinieR klom alvast in een verkeersbord en wij stonden als vanouds weer op een perfecte plek om Snikkelkaas langs te zien rijden. helaas keek ie de verkeerde kant op en kon tonny hem geen hand geven. maar ReinieR had zich prima vermaakt met de pieten, die voor zijn camera poseerden alsof ze het elke dag deden..






donderdag, november 14, 2002

 
okee, ze zijn geland...

woensdag, november 13, 2002

 
Vandaag maar eens de jonge wandelende takken geteld. Het zijn er 44! De rest van de eitjes (niet te tellen zoveel) nu maar weggesmeten. Leuk hoor, en dat ze die jonkies krijgen zonder dat er mannetjes in het spel zijn vind ik helemaal geweldig. Op de foto een moeder (15cm oid) met jong (2cm).

dinsdag, november 12, 2002

 
Volgens de Sterrenwacht Halley in Heesch kunnen we volgende week dinsdag met het blote oog een paar uur lang honderden en misschien wel duizenden vallende sterren of meteoren aan de hemel zien oplichten en weer verdwijnen. De afgelopen jaren dreef verschillende keren een hevige, zogenaamde leonidenregen over Nederland. Dat was onder meer vorig jaar, in 1998 en 1999. Feitelijk drijft gemiddeld iedere 3 jaar zo'n bui over Nederland. De meteoren van de Leonidenregen worden veroorzaakt door stof dat de komeet Tempel-Tuttle achterlaat in zijn baan rond de zon. Eens in de 3 jaar is die komeet in de buurt van de zon en de aarde; voor het laatst in 1998.



 



Ik krijg nu ook al fanmail!
 
Gister Utrecht!
Aardige mensen lekker snel klaar met inventariseren. Het Paleis van justitie was een mengsel van modern glas en ouwe gebouwen, ik vond het wel mooi, maar de meningen zijn verdeeld. Cees en ik gingen nog even naar het Kantongerecht. In Utrecht heb je natturlijk de Dom, maar er zijn in een NS gebouw ook aliens geland.



's avonds hadden we pm (vergadering van onze unit) Eindelijk Soe weer eens gesproken, maar ze wou niet op de foto zoals je ziet. Andere collega's zoals Cees en Elwin hebben daar geen moeite mee.



Het gevolg was wel dat ik Sint Maarten heb gemist. Gelukkig werd in Hoorn niemand beroofd van zijn snoep. Hier een foto van de buit, er was één snoep bij, die heet de Maximat, een oranje lap, waar ik 3 foto's voor nodig had om op de plaat te zetten, zo lang was die. De lolly's heben ze ingeleverd vaan 10 cent per stuk.



AMSTERDAM - De politie in Amsterdam heeft maandagavond zes jongens gearresteerd die snoepgoed wilden roven van jonge Sint-Maartenlopers. De arrestanten zijn tussen de 13 en 18 jaar en moeten een nachtje op het politiebureau blijven, aldus een woordvoerster van de politie Amsterdam. (NU.nl)

zondag, november 10, 2002

 
Vandaag naar Naturalis.

Dino Argentino, de tentoonstelling van dino skeletten uit het land van WimLex se meissie. Errugh leuk. Sowieso mooi museum. Japanse reuzenkrab, HAHAHA, zegt een vrouw dat ze niet gelooft dat ie echt is.. Wijs ik haar op een pot met een reuzen pissebed (pissenbed tegenwoordig? Of draaien we die tusse- N nu weer terug?) Had je der gezicht moeten zien.




Ik vindt het geweldig dat biologische collecties eindelijk eens aan publiek getoont worden. Hoeveel moet er nog in de magazijnen liggen zeg? In de auto is Tonny bewusteloos.




Daarna naar verjaardag van Marieke in Hotel New York, Rotterdam, 46 is ze geworden we hebben als kado maar een zak aardappelen meegenomen!



HAHAHA echt waar! En ze moest nog lachen ook. Goed gekozen dus (Het waren wel Opperdoeser rondes hoor, en als dat je nix zegt weet je niet wat je mist). Op de terugweg enorme file. Zondagavond en een beetje regen, links en rechts zagen we kop-staart botsinkjes en aan de andere kant van de weg en aanrijding met 4 ambulances, brandweer politieauto's en weet ik het allemaal, brrrrrrrrr


 
Gisterochtend een beetje feest........

Baby wandelende takjes!!!! geduld van maanden eindelijk beloond. ongeveer 2 cm lang en gekiekt door mijn biologen loepje dat 10 keer vergroot.




vrijdag, november 08, 2002

 
Gister lekker gezwommen.
Marjan had zoals gewoonlijk geen zin om het water in te gaan , maar Harry hielp der ff.



Kijk ze lacht alweer een beetje... De manne op de club zijn niet zo heel erg good looking benk bang. G(Mo6) had chocola gegeten en liep over van de pukkels, Koos is eng dun en Cees juist weer niet. Aaharon sgewoon gek en je kunt wel aan @gar zien hoe koud het water was hè? Laatste plaatje is Ronnie (van de Ronmeel).



Menno gaat hieronder te water met zijn spulletjes. Het biere was ook weer gezelli.






donderdag, november 07, 2002

 
Vandaag weer naar Rotterdam....

Eerst kindjes naar crèche en school en dan om 1/2 9 op weg. Je zou denken dat de A7 dan wel een beetje leeg zou zijn, maar mooi niet dus. Kwart voor 11 kom ik in Rotterdam. Alleen tot de Coentunnel had ik al een uur en een kwartier nodig. Maar ik had me niet zo hoeven haasten, want we konden in de JIB (Justitie In de Buurt) pas om 14:00 uur terecht!!!! Joepie zeg :-( . Dan maar en stukje wandelen.



Hotel New York vlakbij. Daar heb ik zondag een feestje, dus dan weet ik meteen hoek rije moet. Mooi hoor, alleen de omgeving is een beetje aggenèbisch (de Titanic is hier ook aan de grond gelopen geloof ik). Ze doen wel aan Java trouwens HAHAHA.



Bruggetje kieke, euromassie. en wat een hoop verkeersovertredingen kan die Emiel maken als ie op tijd wil zijn. We hadden een half uur om 2.5 km te rije, gaan we eerst de maastunnel in (FOUT) en moesten we weer draaien. toen stond ik vast voor een open brug en uiteindelijk kon ik lekker ergens over een fietspad om op de stoep te kunnen parkeren en waren we een kwartier te laat. En waar ging het om? 4 apparaten waar we met 3 man een sticker op moeten plakken. Toen naar Jib Feyenoord/Sjaarloos (Charlois schrijf je). Tegen het verkeer in kom je een heel eind. Beetje dom kijken en scheuren die hap. oja, hier zie je Emiel zijn kont uit een patch kastje steken (zou ie een stringetje aan hebben?).



"Wat is het serie nummer Emiel?", "M.A.D.E....."zegt ie. Ik zeg "In Hong Kong?" HAHAHAHA,was ff het verkeerde serienummer.
10 over 3 naar huis scheure, viel mee, tot vlak voor de coentunnel. Maar uiteindelijk toch om half zes de koters gered van oppas en crèche. 8ter me hoor ik op de radio de files groeien tot 12 kilometer...................Mooie luchten gezien onderweg.

fenafet lekker zwemme en biere!!!
morgen naar laren voor onze Java praatgroep..hihi..

woensdag, november 06, 2002

 
Linkje van Mo6 gekregen HAHAHA
Inderdaad geen luis gevonden.... En inderdaad, wij eten ALTIJD knoflook.

Vandaag was Rotterdam.



Aardige mensen, veel items om te inventariseren, die kast is GEEN voorbeeld van hoe het er uit ziet, want alles is keurig netjes daar. Alleen...... voor sommige lokaties bleken we een aparte afspraak te hebben moeten maken, dus hoe dat verder moet..... Morgen gaan we nog een deel doen.
Rotterdam heeft veel bruggen en veel gebouwen.



Het lelijkst is het KPN-gebouw, dat als enorme lichtkrant is uitgevoerd. Een aardig idee dat patserig uitpakt.



10 voor 6 de deur uit en 18 uur 30 er weer in pfffffffff.

Beloning is Tonny die onze Gijs half dood zit te knuffelen op de bank.



dinsdag, november 05, 2002

 
Morgen naar Rotjeknor!

Bniewd wah dah zal oplevere......
nog ff gespeeld met de James Bond film Thunderball. Hier nog een collage van de beroemde duikscene.... Wat een flauwekul. Één dieptebommetje op de bad guys had het ook goed gedaan, maar niet voor de film natuurlijk HAHAHAHA.


maandag, november 04, 2002

 
Vandaag was ik naar Den Bosch! Van Dick Bosch!



Een hoop bruggen gezien. Paleis van justitie was gemaakt om indruk te maken, maar in de hal lekte het. helaas camera in de auto laten ligge, de sukkel die ik ben. wel een aardige beheerder, die blij was dat we kwamen.

Om een uur of 3 klaar met invoeren, maar toen moesten de 2 spreadsheats nog worden samengevoegd, dat ga ik dus morgen thuis doen! Wel ff een extra uurtje schrijven daarvoor dussssss.




Nu zit ik onder het logge lekker naar Thunderball te kijken. Ouderwetse zooi op tv zeg!






zondag, november 03, 2002

 
Vrijdag was dus een lekkere dag. Marlien's idee van je 12,5 jaar samenzijn vieren is........ Lekker naar IKEA met zijn tweeën!




Maar goed, daarna gingen we lekker naar de Albert Cuyp. Vissen kijken, je ziet vlnr: vissekoppe, vis, sabre en Rode Zeebaars.




Toch ook weer naar stoffenzaken enzo, maar ook lekkere thee kopen en even bij Duikelman langs. Verder gewoon een beetje rondsjouwen op straat. Daarna voorafjes genomen bij een tapasbarretje en om 9 uur eten bij Lieve (Heerengracht 88). Sjeemig de peemig wat lekker. Om 1uur thuis.

Volgende morgen moesten we alweer vroeg op, want 'savonds zou mijn nicht Tonny komen eten met haar mannie (Andy heet ie) en aangezien ik der al weer 10 jaar niet gezien had was dat wel reden om even lekker uit te pakken. Tapenade bij de Griek halen en basilicumbrood. Grote zak paprika's en feta. Sacco (mijn zus) kwam met heilbot, gamba's en mosselen. We hebben gevroten tot zowat 12 uur!

fenogget om half tien gaan hardlopen, eerst naar Maartje, dat was al 20 minuten, toen met Maartje nog een uur en 5 minuten en toen nog 20 minuten terug. wel een beetje stijve beentjes nu. pffffffffffffffff.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]