woensdag, oktober 30, 2002

 
Stressbestendig
Hoe sneller een vrouw haar maagdelijkheid verliest, hoe minder last ze tijdens haar verdere leven heeft van stress. Dat schrijft The Independent op basis van onderzoeks- resultaten van de universiteit van Tübingen. Uit de tests bleek dat het stressgehalte 60 procent lager dan gemiddeld lag bij vrouwen die al voor hun 18de verjaardag ontmaagd werden. (NU.nl)


 
Vandaag was er geen inventarisatie gepland, dus maar even thuis mijn tuin ge-java'd. Heg snoeien, en gras maaien enzo.
Toen ReinieR uit school kwam zijn we naar het klimduin in Schoorl geweest. Over jeugdsentiment geproken zeg!




Bovenaan ging de koters natuurlijk ALLE dennenappels verzamelen, dus daar liep ik met al mijn zakken vol.




De zon had een prachtige verschijning, door de vochtige lucht kon je duidelijk twee "bijzonnen" zien, zoek maar ff in google wat dat zijn.




Op het plaatje zie je een soort omgekeerde regenboog, maar in het echt zag je in het midden daarvan dus ook een felle zon-achtige vlek. Na 2 keer op en neer te zijn gegaan, gingen Marlien en ik maar een biertje pakken op het terras (of op de matras zoals Tonny er van maakte). Die meid van ons moest er natuurlijk ook weer bij en koos een fristi. 1€50 voor zo'n 15 cl glaasje!

dinsdag, oktober 29, 2002

 
Vandaag Alkmaar!



de beheerder was strontchagrijnig dat we kwamen, want hij had alles al in een database en wilde dat we onze gegevens daar ook in zouden kloppen (en dat was dus niet de opdr8). Eerst hebben we hem maar naar de mond gepraat, maar hij werd steeds erger en ging zelfs de coordinator in Zeist opbellen om te klagen over het geheel. Ik zat alles in te voeren, Emiel viel dit keer niet in slaap, Ed van Leeuwen (compaq) liep ons weer te controleren maar Cees had wel problemen om die ene kast opzij te duwen zoals je kunt zien. Het rechter plaatje geeft een beetje de sfeer aan tussen ons en de beheerder.



Thuisgekomen zag ik dat ons uitzicht nu is verwoest. De romantische treurwilg aan de overkant van het water was ook al omgewaaid......

maandag, oktober 28, 2002

 


Okee, dat was Middelburg. Viel mee, om 10 voor 6 de deur uit en half 10 waren we er. Er was 1 Server ruimte en het was een voorbeeld van orde en netheid. Onderweg wel heeeeeel veel omgewaaide bomen gezien, maar dat was alles. 3 uur klaar en op naar huis. Ze hebben wel een nieuwe naam voor onz bedag. "Het stickerteam!" Emiel had zoveel te verwerken gehad dat ie spontaan in slaap viel 8erin de auwto. Cees had ze snelle bril opgezet, zodat we maar 3 uur deden over de terugweg. Onderweg zagen we allemaal flitspalen (geeneen was nog heel), een oldtimer en pr8ige luchten.



Je kunt zien daddik me nie geschore had, want die Rottige ATAG combiketel was stuk! Nu issie weer gemaakt, dus zallik strakkiez ff sgere dan maar. ksit een beetje te lalle, want kheb un biertjuh ob....




Morgen naar Alkmaar!
 
dit berichtje is een dag later, want gister lukte het me nie om het te posten.... Page not found etc....



Dit was me het weekend wel weer! Wat een wind! De boom door het dak van mijn schuur bonkt steeds heeeeel zachtjes tegen het dak, maar aangezien dit de zwaarste storm is sinds 12 jaar gaat het dus wel goed.
Met hardlopen ging het op de heenweg wel lekker, elke stap die we namen kreeg letterlijk een steuntje in de rug. We bedachten wel dat het niet zo slim zou zijn om langs de IJselmeerdijk terug te lopen, dus dan maar via de bebouwde kom van Oosterlokker terug. En daar kwamen we langs het Beatlemonument! Speciaal op de gevoelige chip gezet voor Bluppie! (dat is de grootste Bietelfan die der is, maar zijn site staat op zijn eigen ALPHA 2000 en is niet altijd in de lucht).



Verder kwamen we hier en daar een ex-boom tegen. Een uur gelopen hebben we, lekker hoor. 'S middags naar Opa en Oma (van ReinieR en Tonny dus), onderweg werden we ingehaald door de brandweer die even wat bomen van de weg moest slepen. Opa zie je op de foto door een speciaal brilletje kijken, daarmee zie je overal regenbogen omheen. Tonny is gefotografeerd door het brilletje.



Daarna mochten ze bij Opa en Oma in bad, want onze combiketel is weer eens kapot voor de 3de keer in 4 jaar. KOOP GEEN ATAG! Na het bad was het Legoën geblazen. Dat is ook altijd leuk. Morgen naar Middelburg, ik hoor net dat de storm nog wel even aan zal houden.................Hmmmmmmmm.


zaterdag, oktober 26, 2002

 


Vandaag was de 2e dag bij ICTRO. Het was allemaal niet zo gestroomlijnd, maar we hebben alle apparaten in de serverruimtes weten te registreren. sommige kasten waren inderdaad zo, dat de draden er behoorlijk uithingen. En dan is het ook nog glasvezel, dat breekt nogal makkelijk. En die beheerders maar zeggen, "jaja, als dat stuk gaat, dan gaan er echt koppen rollen". Leuk hoor [:-}

Maandag moet ik naar Middelburg! dat is leuk! als je gaat duiken, niet om te werken....

donderdag, oktober 24, 2002

 
Haha, gister in de file nog een experimentje gedaan met de Trust Spyc@m (NOOIT KOPEN DAT AFSCHUWELIJKE DING!)

hier zijn de resultaten........ twee foto's gemaakt door een verrekijker, mooi he? het moet eigenlijk de weilanden langs de A10 Noordkant voorstellen, maar dit kwam er uit. Misschien moet ik ze maar naar de fotoSIG sturen Mo6!



Vandaag naar ICTRO geweest, de hele middag hardware inventariseren. Leuk hoor :-( Nou ja, het is werk.

woensdag, oktober 23, 2002

 
Morgen naar ICTRO in Zeist, dus ff geen log!

dinsdag, oktober 22, 2002

 
Een kwartier eerder op en zowat een uur eerder op mijn werk. Geen file dus....
ff de krant lezen...

LPF-fractievoorzitter Herben wil "de vele plannen die al zijn verwezenlijkt'' verder uitbouwen op basis van de beginselen van Fortuyn. "Heinsbroek en Wijnschenk blinken niet uit in kennis van het gedachtegoed van Fortuyn'', weet Herben. (NU.nl) Het is oorlog hahahaha, wat een baasjes zijn het toch.

DEN HAAG - De SP was de vierde politieke partij geworden als het afgelopen weekeinde verkiezingen zouden zijn gehouden. De socialisten staan in de peiling die het NIPO dinsdag naar buiten bracht op zes zetels winst. Het CDA zou 49 zetels halen, ook een winst van zes, en de VVD zou op dertig uitkomen, eveneens zes meer dan nu. De PvdA zou er twee winnen en op 25 uitkomen, GroenLinks staat op drie zetels winst (nu 10). De LPF houdt vier zetels over, van de 26 waarmee ze een halfjaar geleden in de Tweede Kamer kwam. De peiling werd afgelopen weekeinde gehouden onder ruim 1200 kiesgerechtigden. (NU.nl)


Bij vissen is het heel gewoon, maar wat mensen elkaar aandoen......
Een getrouwd Hongaars stel is het eerste stel geworden dat van geslacht is gewisseld. De man heeft een sekseverandering ondergaan om een vrouw te worden en andersom. De operatie is succesvol verlopen, maar het koppel kreeg wel al direct problemen in het ziekenhuis. De vrouwenslaapzaal accepteerde de 'nieuwe vrouw' namelijk niet, en dus moest de vrouw alsnog in de mannenslaapzaal worden ondergebracht. (NU.nl)

Van Mo6 gister een mooie link gekregen van een foto site het ging hem eigenlijk om dit plaatje, maar er staat nog veel meer leuks op....

 
Vandaag had ik weer eens file! en de reden? Er liepen schapen op de weg! hahaha, aan de overkant! In het rooie rondje zie je het agentje dat achter het schapie aanzit dat in het groene rondje (niet) te zien is hahaha

Even verderop reed er een auto met een "Lost Ark" in de aanhanger, zag er zwaar uit.


Verder goed nieuws voor de webloggers onder ons, het schijnt een goede stimulans voor je geheugen te wezen, vooral als je Alzheimer hebt. Zou het ook werken bij Korsakov? (via Maartje, wist je al dat die op karate zat?)

Gisteravond een stukje gezien over de lage kabeljauw stand. zoals altijd geloven de vissers niet dat het door hun komt en zijn de wetenschappers weer de klootzakken. Grappig om te zien dat mijn ouwe baas Martin Scholten niet meer bij TNO zit, maar bij het RIVO. Hij had een labjas aan op tv! Dat is een zeldzaam gezicht haha. Het erge is, dat de vissers de kabeljauw als bijvangst vangen bij het vissen op schol en tong. Ze kunnen ze wel gaan teruggooien, maar dan gaan ze alsnog dood. Wat een ellende.

maandag, oktober 21, 2002

 
Op mijn werk vloog een IJsvogeltje tegen het raam, viel ook nog in de vijver.... Gelukkig viste een snelhandelende collega hem er uit en vloog ie na een tijdje weer weg. Ik zal eens met mijn verrekijker gaan experimenteren bij wijze van telelens, want dit is nauwelijks herkenbaar!


 
Vanaf vrijdag had ik het een beetje druk, ik was namelijk niet op mijn werk. Hoewel, soms doe ik best een beetje druk hoor, kijk maar.


Verder lekker met de koters bezig gehouden. Na de constatering van hoofdluis bij een nichtje zijn we fanatiek aan het kammen. Eerst de luizen verdoven met een oplossing van 5% NatriumbiCarbonaat en dan dan kammen maar! Als ze klaar zijn zien de koters er zo uit, overigens lees ik net dat je daarna ook nog van voor naar achter moet kammen.

Wij kammen onszelf natuurlijk ook. Gelukkig nog steeds geen luis gevonden. Verder was het zaterdag snoeidag op de camping. Van de 700 leden waren er wel 18 op komen dagen! Joepie zeg wat een enthousiasme. Maar zoals je kunt zien waren wij er lekker druk mee. Fenna, ons buurmeisje, kwam weer gezellig spelen na haar vakantie.

En vanochtend weer even lekker 2,5 uur in de file staan, omdat het een beetje regent. Zou het door de herfst komen dat er zoveel EIKELS op de weg zijn??? van Mo6 kreeg ik deze link, misschien is dat wat voor die Spyc@m van mij?

donderdag, oktober 17, 2002

 
Djurre is naar Bali geweest, mooie plaatjes hoor!
 


Het kabinet is gevallen en ik krijg alweer het eerste meeltje over Balkenende met een blauw oog. HAHAHA, en niet 1 keer, maar 3 keer!
Maar wie had nou verwacht dat het kabinet zou blijven zitten? Ik weet nog toen Groen Links inene nogal gegroeid was en met al die groentjes de kamer in moest, dat was voor een 3e rangs partijtje al moeilijk, laat staan als je zo'n partij die uit ontevredenheid is opgericht en dan ineens de grootste wordt.Jammer dat het nog zo lang heeft moeten duren. Stemmen maar weer!









woensdag, oktober 16, 2002

 
Zwanger
Doktoren hebben bij een onderzoek naar de verspreiding van seksueel overdraagbare ziektes een stuitend verhaal van een 16-jarig Brits meisje ontdekt. Sinds haar twaalfde is ze tien keer zwanger geweest en heeft ze drie abortussen en vijf miskramen gehad. Het meisje heeft twee kinderen. Het is niet bekend of één of meerdere mannen verantwoordelijk waren voor de zwangerschappen. (NU.nl)
 
Schaamrood
Een groot aantal Amerikaanse rechters is de eindeloze stroom draaideur- criminelen zat en neemt zijn toevlucht tot een oud wapen in de strijd tegen de misdaad: schaamte. Zo moet een Amerikaan die veroordeeld is wegens mishandeling een button dragen met de tekst: Ik sla vrouwen. Twee mannen die een vrouw hebben bekogeld moeten rondlopen in vrouwenkleren. NU.NL
 
Hoe zie je der uit als je slecht geslapen hebt en je zit in de auto op de ring van Amsterdam en hier en daar staan er van die figuren met hun kar tegen de vangrails?



dinsdag, oktober 15, 2002

 
Gisteren een programma op tv over welk ras de langste piemel heeft. En al die onderzoekers zich maar voorzichtig uitdrukken.... Aziaten hebben de kleinste, Europeanen en Amerikanen de gemiddelde en Afrikanen de grootste. PFFFFFFFFF tell me something I don't know.... Voorlopig zijn zeepokkies nog steeds kampioen! kijk maar op het plaatje. Dat dunne sliertje is een echte zeepokkepiem!



Marlien zat er wel met bovenmatige belangstelling naar te kijken. Gelukkig stelde ze me gerust dat ze nix te klagen had HAHAHAHAHA. Wat kan ze toch goed jokken!
Bij ons is het hoofdluis circus ook weer in gang gezet we hebben ze nog niet echt gevonden, maar de komende tijd is het weer kammen geblazen!

 
Sommige mensen denken dat ik bot ben over de dood van Claus, maar ik bedoel het goed hoor... Als ik zelf der aan ga, ga ik het liefst zo de biobak in. Huppekee! Composteren die hap!
 
Claus wordt bijgezet vandaag, ze hebben de arme ziel gebalsemd als ik het goed heb. gaat ie niet verteren, maar verdorren. En hij was al zo'n dorre tak. Ik snap niet waarom ze hem niet gewoon onder de grond stoppen met een handje wormen derbij.... Dat komt tenminste nog het dichtst bij tot stof zult gij wederkeren....




maandag, oktober 14, 2002

 
Callgirl
Een zakenman uit Israel zal zich zijn bestelling van een call-girl nog lang heugen. Tijdens een verblijf in het vakantie oord Eilat bestelde hij een escort-dame, maar bij aankomst bleek deze zijn eigen dochter te zijn. De zakenman kreeg van schrik een hartaanval, die hij wel overleefde. NU.NL
 
Zo hee! dat was me weer het weekeinde wel zeg! Eerst verjaardag van Reina (mijn niggie) toen de verjaardag van Maartje, die werd 30. en dat ging door tot een uurtje of 3.



Daarna moest ik om 10 uur sogges klaarstaan om te gaan duiken in het Twiske. 13 graden was het water! je kunt wel zien hoe wakker we er uit zagen met zijn allen.



v.l.n.r.: Barry, Ruud, Ronnie (van de Ronmeel), Robèr, Capt. KRik!, Pytrik, Pim (KRik's broer), Dennis, Mjan (meissie van Mo6) en Mo6!
Twiske was weer troebel als vanouds, echt geen aanrader om daar fijn te duiken zeg! Wel heel veel jonge snoekbaars en een paar van die dikke megasnoeken bij elkaar. dat was leuk. Barry wilde nog wel even een opstijging oefenen vanaf 10 meter en dat ging heel goed. Verder was het vooral na de duik erg koud. "Krimpie Dinki" zei Pim. Na de duik was het KOFFIE! en soep. Je kunt ook wel zien dat ik ook op zondag in de jas van mijn werk loop. Barry, die gek, ging met zijn natte pak in de auto zitten en ging het thuis onder de douche pas uittrekken!



Daarna ook nog wandelen als een echte huisvader met de kindjes in het park.



v.l.n.r.: Tonny in boom, ReinieR op schommel/in boom, Marlien Aussiehoedje, Capt. KRik om 8 uur na feessie tot 3, Tonny op schommel/fiets.


vrijdag, oktober 11, 2002

 
je hebt een snor!

een lekkere beurt

wat vergeet men als je gaat duiken in Vinkeveen en je hebt (dacht je) echt aan alles gedacht?

 
Gisteren naar het zwembad om te "trainen" hahaha, het drenkelingen systeem van het zwembad werd getest, dus maar een uur in het kruidenbubbelbad gezeten met Mjan (meissie van Mo6). jammer dahk de Spyc@m niet meehad. Vanochtend weer fijn terug naar de dealer om die %$#@ band te laten vervangen.... Verder helemaal nix leuks bleeft :-(

donderdag, oktober 10, 2002

 
Sjeeeeeeeeeezus! Loop ik de creche uit na Tonny te hebben weggebracht, zie ik dat mijn rechter achterband slap is. Eerst ReinieR naar school gebracht, en dan ff oppompe. Zat minder dan 1 bar in en het moesten 3.4 zijn! Ga ik de ander band tsjekke, zit daar een spijker in van hier tot Overmolen! Toch eens even die leuke buurjongetjes derop aanspreken. Nu zit ik om half tien sogges nog bij de dealer te wachten. 2 spijkers, en ik kan ook nog eens terugkomen omdat de ene band niet te repareren valt. Nou ja, toch nix beters te doene……

Op mijn werk gelooft niemand dat ik een schuur heb gebouwd om een boom heen. NOU, HIER IS HET BEWIJS! Let ook op de detailopname van de regenpijp die de boom water moet geven en de binnenopname waar je de boom echt in de schuur ziet……




Omdat Mo6 een beetje zit te linken naar eenden, hier een plaatje van mijn duckie, die zit op mijn dashboard.



Gijs, onze 12 jaar oude kat was gister weer lekker ouderwets aan het vechten, op een gegeven moment zag je allee het bosje nog heen en weer schudden. Hahaha, hij had hem goed te pakken.



Plaatje van Marlien, dat lekkere ding, probeert me te verleiden of ik een fles wijn ga halen. En van ReinieR en Tonny, ijsje eten van zelfgemaakt appelsap. Zitten voor de verandering weer eens Harry Snotter te kijken.



kom klaar!

woensdag, oktober 09, 2002

 
Wij maar hard werken hier en Krik lekker thuis Java-euh.
Het is trouwens wel lekker duikweer.
 

Hier nog een plaatje van ReinieR als Indiaan. Kun je zien hoe echt waardeloos die Trust Spyc@m is......


dinsdag, oktober 08, 2002

 
Lekker wezen duiken vandaag. 15:30 waren we zoiets bij Vinkeveen. Waren we nog niet de enigen!



Grappig autootje gekiekt op de ringweg van de geologische meettdienst. had een bootje op het dak met wieltjes in de vorm van ballen. Natuurlijk zeer practisch, en het zag er uit alsof het bij Bart Smit was gekocht, maar de mannen begrepen me niet toen ik bulderend van het lachen met mijn duim omhoog voorbij reed.. HAHAHA proficiat met jullie bootje jongens!!!!

In Vinkeveen lagen op een stuk zand wel honderden baarsen een beetje suf op hun zij te slapen. elke keer als wij ze dan met onze lampen beschenen zwommen ze een beetje suffig weg. Wat een leuke duik was het weer! Het leukste was nog dat ik na een bezoek aan het bottertje het verkeerde touw ging volgen HAHAHA op 13 meter diep moest Maartje me derop wijzen dat we verkeerd gingen naar de buis op 9 meter HAHAHA lagge hoor. Oh ja even mijn trimvest nakijken, de ontluchter bleef hangen op ontluchten en dahs nieso handig op 10 meter diep en je wilt opstijgingen oefenen. Gelukkig deed ie het bij de opstijging zelf purrrrrrrfect! Morgen meer!

maandag, oktober 07, 2002

 
Claus is dood, heeft ie eindelijk geen last meer van zijn lijf; wat een gelul op de radio... elk half uur een complete biografie van welk interessant persoon dan ook gaat toch vervelen. Zeker als door de regen IEDEREEN op de snelweg ineens niet meer weet hoe je moet autorijden en je over een ritje van normaal 3 kwartier inene tweeëneenhalfuur doet! PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.

over tot de orde van de dag:

Gister in het Heilooër bos rondgelopen. Prachtige dikke boomstammen liggen daar, helemaal begroeid met paddestoelen, geweldig! Lekker zitten freaken met de camera.Helaas niet digitaal dus julli moeten wachten tot het rolletje vol is!! wel een plaatje van Tonny, mijn waterpokkekindje. ze zijn weer bijna helemaal weg zoals je kunt zien! HAHAHAHA dichterbij kon ze niet komen. Genomen met zo'n spypen cameraatje dat ik heb gekregen. Sjeemig! zelfs dat is nog te duur!

vrijdag, oktober 04, 2002

 
Auto's gemeente Venlo rijden op koolzaadolie

Uitgegeven: 4-10-2002 14:09

VENLO - De gemeente Venlo laat haar wagenpark als eerste gemeente in Nederland binnen enkele jaren rijden op koolzaadolie in plaats van op benzine of diesel.

NU.NL
 
even een paar leuke sites neerzetten die ik doorgemeeld heb gekregen
lagge om Bush van yuri
filmpjes van maartje
Een gay and lesbian duikclub HAHAHAHA

gisteren weer lekker zwemtraining gehad. ouwerwets lullen aan de bar daarna.
shit, nu moet ik ook nog even een recensie schrijven over een duikboek. assie klaar is zal ik hem posten!

donderdag, oktober 03, 2002

 
Geweldig zo'n doorbraak. hoeven we straks niet meer die gore lariam te slikken. Nadeel is wel dat de bevolking in die arme landen weer explosief zal toenemen.

NIJMEGEN - Een groep internationale wetenschappers zegt een mogelijke doorbraak te hebben bereikt in de bestrijding van malaria. Het is de vorsers na zes jaar gelukt de genetische samenstelling van de malariamug en van de ziekteverwekkende parasiet die deze insecten verspreiden in kaart te brengen. nu.nl

Gister weer gelopen, was hardstikke donker, dus daar moet een oplossing voor komen. zo'n staartlichtje en een koplamp? Of meteen uit het werk gaan lopen.

woensdag, oktober 02, 2002

 
Vanavond weer hardlope, kdoe maar weer mijn ouwe Asicjes aan. iszer iemand die 4 keer gedragen Diadora's wil overnemen voor 25€? kosten volgens het web 75$. je moet wel maat 45 hebben en smalle voeten, want ik vindt ze niet lekker zitten.
 
Gister in de post een cd gekregen van Danny. >10000 TIETE stond er op met dikke stift. HAHAHA allemaal slappe pleeboy plaatjes. op mijn werk weer wat collega's "blij" gemaakt door hun gedeelde map vol te gooien met die zooi. was echt leuk

dinsdag, oktober 01, 2002

 
Tonny, mijn dochtertje van 3 heeft de waterpokken. ze zitten echt overal. Binnenkant van haar handen, oogleden, in haar neus, tis egt heel zielig. vanochtend maar even gespijbeld om haar wat later naar de creche te brengen. Verder een CD met meer dan 10000 tieten ontvangen van Danny. Hier op mijn werk wordt er weer gretig van gekopieerd hahahaha!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]