maandag, september 30, 2002

 
vrijdag hardgelopen met maartje op mijn nieuwe diadora's. Auw, dat liep niet zo best, er zit een pronatie blokje in dat me nix bevalt.. van de week maar weer op de asics lopen.

zondag gedoken in vinkeveen, waar om half 10 'sochtends heel duikend Nederland ook aanwezig was.... jippie geen reet te zien en na het oefenen van 1 opstijging kon Maartje al niet meer klaren en had ze enorme pijn in een neusbijholte.
dinsdag 8 oktober gaan we weer en dan om 3 uur 'smiddags. dan zijn we tenminste de enigen.

verder hadden de kinderen de hele dag feestjes en konden we onszelf ook weer prima tegoed doen aan eten en drank.

donderdag, september 26, 2002

 
Gisteren met Maartje een noodopstijging geoefend in het zwembad. We moesten doen of we op 25 meter diep zaten en onze lucht was op... we moesten dus 25 meter met volledige pakkelarie.... Op 3 meter voor de kant raakt ze in paniek!!!! stom zeg, ik laat haar toch niet verzuipe... Later kon ze wel 25 meter.

George was wel weer heeeeeeeel fanatiek met foto's maken.. stikjaloers ben ik op die spulle van hem.

surf naar: http://www.mo6.nl en kijk in zijn weblog voor een impressie van Maartje...

 
nieuwe ren schoenen gekregen van een collega die semi-professioneel loopt Diadora 260 heten ze. Wel even wennen om mee te lopen......... Het lijkt wel of je nix aan je voeten hebt.
 
Okee, vandaag de 2e dag van mijn log. we hebben cursus (Java) maar worden steeds naar een ander lokaal verdreven. vandaag zelfs uit het lokaal waar we naar waren uitgeweken! Jippie wat voel ik me weer gewenst zeg!

woensdag, september 25, 2002

 
ga ik dit echt doen?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]